Dé Remeha Calenta 40C voldoet aan de hoogste eisen

Remeha calenta 40C Remeha ketel deal
Contact

Remeha Calenta 40C HR Combiketel met A-label pomp 7,0 – 35,9 kW CW5

Remeha Calenta 40C CW

Plus standaard montage

 

De Remeha Calenta 40c HR-Combi is een moderne combiketel die betrouwbaarheid koppelt aan optimale prestaties. Hiermee zorgt de Remeha Calenta voor een onbezorgde warmte- en warm watervoorziening. Toprendement en prestaties in combinatie met weinig onderhoud maakt de Remeha Calenta een van de meest doordachte combiketels van Remeha.

In combinatie met de optionele Remeha iSense thermostaat kunt u de temperatuur optimaal regelen en tevens de conditie (bijvullen, onderhoud) van de ketel volledig aflezen op de display. Standaard wordt dit toestel geleverd met 10 jaar garantie op de warmtewisselaar en 2 jaar op de overige onderdelen.

De Remeha Calenta 40 HR-Combi heeft een warmtecapaciteit van 7,0 – 35,9 kW en warm water comfort CW5.

Belangrijkste kenmerken van de Remeha Calenta 40C HR Combiketel 7,0 – 35,9 kW CW5

 •  Remeha Calenta 40C CW5
 • Snel beschikking over veel warm water
 • Voorzien van geavanceerde modulerende pomp
 • Zeer geruisarm
 • 19,5 liter warm water (40°C) per minuut
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar
 • Warmtecapaciteit van 7,0 – 35,9 kW
 • Voorzien van A-label pomp

Voldoet aan de hoogste eisen

Superzuinig én altijd behaaglijke warmte en royaal warm water! Krachtig én stil en compact! Innovatieve technologie én betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk! Met de Remeha Calenta 40C in huis kun je gerust de allerhoogste eisen stellen aan jouw cv-ketel.

Onze Cv ketel Aanbieding is altijd Plus,

 • 24/7 service
 • 2 Jaar All-in garantie
 • 2e jaar gratis onderhoud

Onze Cv ketel aanbieding is altijd zonder,

 • Flauwe vanaf prijs
 • Maandelijkse kosten
 • Verplichtingen of contracten

Onze Cv ketel installatie is altijd Plus,

 • Verwijderen en afvoeren oude cv ketel
 • Aansluitset inclusief expansievat
 • Professionele installatie

Ook verkrijgbaar met slimme wifi eTwist klokthermostaat

Remeha eTwist slimme wifi klokthermostaat

De Remeha eTwist is een uiterst veelzijdige klokthermostaat die de gebruiker de mogelijkheid biedt om altijd en overal zijn temperatuur in te stellen.

Instellingen kunnen zowel op de thermostaat zelf als op de gratis te downloaden eTwist App gedaan worden.

Ook zonder de App is de eTwist een volledige klokthermostaat.

Hierdoor heeft de gebruiker altijd controle over het comfort in zijn woning.

De eTwist is toe te passen op alle Remeha toestellen die voorzien zijn van het OpenTherm protocol

(Calenta, Tzerra (Plus), Avanta, Calora Tower, Quinta Pro, Quinta Ace, Gas 210 ECO PRO, GAS 310 ECO PRO, GAS 610 ECO PRO)

Voor deze toestellen is het noodzakelijk om een gateway te plaatsen tussen de ketel en de eTwist.

Deze gateway wordt standaard meegeleverd.

Remeha iSense modulerende klokthermostaat

Remeha iSense modulerende klokthermostaat met weersafhankelijke regeling

Het grote scherm met een blauw backlight zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Ook tijdens het instellen van de iSense biedt het grote display rust en overzicht. Het grafische gedeelte van het display maakt het mogelijk dat er duidelijke teksten weergegeven kunnen worden, hetgeen resulteert in een snelle gewenning met het toestel en een makkelijke bedieningswijze. Tevens is het instellen, uitlezen en veranderen van klokprogramma’s bijzonder overzichtelijk geworden. U kunt met de iSense het complete klokprogramma van een dag in één keer bekijken.

Remeha iSense klokthermostaat

WarmteTechniek Plus aanbieding gelijk mee bestellen

Spirotech vuilvanger + luchtafscheider

Normale prijs is € 129.00 per stuk  als set € 239.00 je bespaart hiermee € 19,00 bovenop de besparing van € 75,00 per jaar

Spirotech Spirotrap MB3 vuilafscheider

Spirotech vuilvanger

Koopt u een nieuwe cv-ketel? Kies dan ook voor de SpiroTrap MB3 vuilafscheider van Spirotech. Zo zorgt u voor optimale bescherming van kostbare cv-ketel onderdelen en een schone cv-installatie, zodat storing en uitval minder vaak voorkomen. Met de SpiroTrap MB3 vuilafscheider bespaart u tot 7,4% op uw gasverbruik en bespaart u wel tot € 75,- per jaar.

Nieuwe cv ketels moeten voorzien zijn van een energiezuinige A-label pomp. Doordat deze pomp energiezuinig is wordt er een besparing van ongeveer € 75,00 op jaarbasis verwacht. Deze A-label pomp trekt door de ingebouwde magneet wel corrosiedeeltjes aan, wat de levensduur niet ten goede komt.

Niet verplicht, maar wel dringend geadviseerd door de fabrikanten is dan ook een vuilafscheider. Feit is namelijk dat alle nieuwe HR ketels componenten als (A-label) pompen, driewegkleppen en warmtewisselaars hebben welke storingsgevoeliger zijn door vervuiling.

Spirotech Sublieme luchtafscheider

Wanneer lucht niet voldoende uit het installatiewater wordt verwijderd, ontstaan er tal van ongemakken en problemen. Af en toe handmatig ontluchten kan dit niet voorkomen. Spirotech heeft echter het ideale product om zelfs de kleinste luchtbellen uit het installatiewater te verwijderen: de SpiroVent microbellenluchtafscheider. De kern van dit product is de unieke Spirobuis, die circulerende lucht en ingesloten luchtbellen op een bijzonder effectieve manier uit het water haalt.

Spirotech luchtafscheider

Elbes CO-Stop koolmonoxidemelder met schakelstekker

Elbes CO stop

Elbes CO-Stop koolmonoxidemelder met schakelstekker 230V

CO-STOP, méér dan een koolmonoxidemelder

Voorkom koolmonoxidevergiftiging nu met de nieuwste vinding: de CO-STOP! Dit vernuftig apparaatje geeft bij het detecteren van koolmonoxide – afgekort CO – niet alleen een luid alarm, maar schakelt als enige koolmonoxidemelder tevens de cv-ketel of het gastoestel uit. In tegenstelling tot de meeste koolmonoxidemelders, werkt de CO-STOP op 230 Volt en niet alleen op batterijen.

ONDERSCHEIDEND

Mensen hebben de neiging om bij een alarmsignaal te kijken wat er aan de hand is. Dit kan bij een traditionele melder tot fatale gevolgen leiden. Er komt immers nog steeds koolmonoxide vrij. Bij de CO-STOP niet! Deze schakelt ook de bron uit waarmee de CO-productie wordt gestopt. Hiermee kunnen veel ongevallen voorkomen worden en levens worden gered.

CV-versie met schakelstekker

Deze versie is uitgevoerd met een speciale schakelstekker. De stekker van de CV-ketel wordt in deze schakelstekker gestoken waarna deze in een stopcontact wordt gestoken. Zéér eenvoudige en snelle installatie!!

Bij koolmonoxidedetectie schakelt de CO-STOP de speciale schakelstekker die op dat moment de stroomtoevoer naar de CV-ketel onderbreekt.

Voor bestellen of vragen neem contact met ons op

Contact

Het Werkgebied van WarmteTechniek Plus Omvat:

Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaandam, Beverwijk, Akersloot, Heemskerk, Castricum, Heiloo, IJmuiden, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Middenmeer, Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Purmerend, Edam, Volendam, Monnickendam en Broek in Waterland, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Den Helder.