Altijd dé Beste Remeha Cv Ketel-Deals in Noord-Holland!

Kijk! dat zijn nou de Remeha KetelDeals bij WarmteTechniek Plus!

Inclusief BTW, standaard montage, 2 jaar volledige garantie.

Plus het 2e jaar gratis onderhoud!

 

Dé beste Remeha cv Ketel-Deals vind je bij WarmteTechniek Plus.

Onze Remeha Cv Ketel-Deals zijn altijd inclusief vakkundige montage en BTW.

Plus het 2e jaar gratis onderhoud!

Geen flauwe vanafprijzen of maandelijkse termijnen!

Ook zonder service abonnement

Kijk! dat zijn nou dé Remeha Ketel-Deals bij WarmteTechniek Plus!

Bij deze prijsstelling zijn we er wel vanuit gegaan dat het gaat om een vervanging van je oude cv ketel en de nieuwe terug komt op dezelfde plaats.

Lees meer

Remeha Avanta

Vertrouwde keuze

Niet voor niets is de Remeha Avanta een van de meest verkochte cv-ketels van Nederland. Hij is vriendelijk geprijsd, degelijk gebouwd en doet wat hij moet doen: stil, efficiënt en zonder haperingen jou royaal en snel warmte en warm water leveren. De Avanta is leverbaar in drie comfortklassen: CW3, CW4 en CW5.

Klein van stuk groots in prestaties

De Remeha Avanta is een zeer compact HR- combitoestel dat presteert als een grote. De Avanta heeft een groot vermogensbereik en levert, afhankelijk van de gekozen CW-klasse, een luxueuze hoeveelheid warm water waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast is deze kleine Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal. Uiteraard voldoet de Avanta aan de meest recente energieverbruikseisen. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houd.

Thuis in ieder huis

Of u nu veel vermogen nodig heeft of wat minder, de Remeha Avanta past zich moeiteloos aan. Hij doet precies wat u van een modern HR- combitoestel mag verwachten en is daarbij ook nog eens prettig geprijsd, eenvoudig te installeren en uitermate onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het toestel geschikt voor Propaan. En dat is wel heel veelzijdig voor zo’n kleintje.

Groot vermogen, klein van stuk

Deze lichtgewicht van zo’n 25 kilo heeft een groot vermogensbereik en is door de compacte vormgeving (60 x 40 x 29 cm) te monteren op vrijwel iedere plek; aan het dunste wandje of zelfs in het keukenkastje.

Warmte op maat

De Remeha Avanta is verkrijgbaar in drie verschillende CW- klasse. Het type dat het beste bij u past is afhankelijk van het benodigde vermogen en het gewenste comfort. Iedere klasse ontziet het milieu maximaal.

Snel warm water

De Remeha Avanta levert snel warm water ook vanuit koude situaties. Ook het tappen van kleine hoeveelheden warm water vormt geen probleem voor de Avanta. Minutenlang de kraan laten lopen voordat u kunt beschikken over warm water behoort dus voorgoed tot het verleden.

Een van de meest verkochte ketels van Nederland

De Remeha Avanta is leverbaar in drie comfortklassen: CW3, CW4 en CW5

Remeha Avanta 24C CW3

Plus standaard montage

De Remeha Avanta 24C 6,5-21,6 kW CW3 met A-Label pomp is een zeer compacte HR combiketel, met prestaties die niet onderdoen voor de grote ketels. Door het compacte formaat is hij overal te plaatsen, aan het dunste wandje of weggewerkt in een keukenkastje

Lees meer

Remeha Avanta 28C CW4

Plus standaard montage

De Remeha Avanta 28C 6,2-26,7 kW CW4 met A-label pomp is een zeer compacte HR combiketel, met prestaties die niet onderdoen voor de grote ketels. Door het compacte formaat is hij overal te plaatsen, aan het dunste wandje of weggewerkt in een keukenkastje

Lees meer

Remeha Avanta 35C CW5

Plus standaard montage

De Remeha Avanta 35C 6,6-31,2 kW CW5 met A-Label pomp is een zeer compacte HR combiketel, met prestaties die niet onderdoen voor de grote ketels. Door het compacte formaat is hij overal te plaatsen, aan het dunste wandje of weggewerkt in een keukenkastje.

Lees meer

Remeha Calenta

Superzuinig én altijd behaaglijke warmte en royaal warm water! Krachtig én stil en compact!

Hypermodern en zeer energiezuinig

De Remeha Calenta is de meest doordachte cv-ketel ooit. Voorzien van innovatieve techniek, een uitgekiend ontwerp en tal van praktische details die hem uiterst onderhoudsarm én servicevriendelijk maken. De Calenta-serie behoort dan ook tot de modernste en zuinigste HR-ketels op de markt. De Remeha Calenta is een ketel in de hogere prestatieklasse die, al naar gelang de eisen die ú aan uw warmte en warmwatercomfort stelt, leverbaar is in de uitvoering die u het beste past.

Superzuinig én altijd behaaglijke warmte en royaal warm water! Krachtig én stil en compact! Innovatieve technologie én betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk!

De ideale basis voor wie hoge eisen stelt

De basisuitvoering van de Remeha Calenta is een krachtige, modulerende HR-combiketel met een vermogen van 25 kW en een tapcapaciteit van 13,7 liter water per minuut op een temperatuur van 40°C (bij 60°C: 8,2 liter). Dat zijn de specificaties waarmee de ketel het Gaskeur CW4-label verdient (er zijn ook CW3-ketels leverbaar, maar de basis-Calenta is dus al aanzienlijk krachtiger).

Snel warm

Een van de belangrijkste voordelen die u zult ondervinden van de Calenta is de korte opwarmtijd. Het toestel is uitgerust met een unieke, uiterst compacte warmtewisselaar van gietaluminium. Deze Ultra Responsive Heat Exchanger wordt gekenmerkt door een zeer korte opwarmtijd, waardoor de ketel zeer snel warmte kan leveren, en ook snel een royale hoeveelheid tapwater kan produceren van een stabiele temperatuur. De Calenta CW5 heeft dezelfde innovatieve technologie als de basis-Calenta, maar met een warmwatervermogen tot 40 kW is deze combiketel een krachtig toestel. De tapcapaciteit bedraagt een indrukwekkende 19,5 liter water van 40°C (bij 60°C: 11,1 liter), maar liefst 25% meer dan de gemiddelde CW5-combiketel.

Geruisloos

De Calenta zorgt daarbij voor geruisloze verwarming zonder stromingsgeluid in de radiatoren: de volumestroom van het cv-water wordt soepel en geleidelijk aangepast aan de warmtevraag.

Remeha Calenta

De Remeha Calenta is leverbaar in drie comfortklassen: CW, CW5 of CW6.

Remeha Calenta 28C CW4 Remeha ketel deal

Remeha Calenta 28C CW4

Plus eTwist slimme wifi thermostaat

Plus standaard montage

De Remeha Calenta 28 HR-Combi is een moderne combiketel die betrouwbaarheid koppelt aan optimale prestaties. Hiermee zorgt de Remeha Calenta voor een onbezorgde warmte- en warm watervoorziening. Toprendement en prestaties in combinatie met weinig onderhoud maakt de Remeha Calenta een van de meest doordachte combiketels van Remeha.

Lees meer
Remeha Calenta 40C CW5

Remeha Calenta 40C CW5

Plus standaard montage

De Remeha Calenta 40C HR-Combi is een moderne combiketel die betrouwbaarheid koppelt aan optimale prestaties. Hiermee zorgt de Remeha Calenta voor een onbezorgde warmte- en warm watervoorziening. Toprendement en prestaties in combinatie met weinig onderhoud maakt de Remeha Calenta een van de meest doordachte combiketels van Remeha.

Lees meer
Remeha Calenta 40L CW6

Remeha Calenta 40L CW6

Plus iSense klokthermostaat

Plus standaard montage

De Remeha Calenta 40L HR-Combi is een moderne combiketel die betrouwbaarheid koppelt aan optimale prestaties. Hiermee zorgt de Remeha Calenta voor een onbezorgde warmte- en warm watervoorziening. Toprendement en prestaties in combinatie met weinig onderhoud maakt de Remeha Calenta een van de meest doordachte combiketels van Remeha.

Lees meer

Remeha Tzerra

De Remeha Tzerra Plus is leverbaar in drie comfortklassen: CW3, CW4 of CW5.

Tzerra Plus Standaard in kwaliteit

De Tzerra Plus is voorzien van een zeer energiezuinige modulerende pomp voor extra energiebesparing. Deze extra besparing kan afhankelijk van toepassing en gebruik wel oplopen tot maar liefst € 50,= per jaar. Bovendien behoort met een modulerende pomp, eventueel stromingsgeluid tot het verleden.

De zorgeloze cv-ketel!

Met de Tzerra Pus brengt Remeha dé standaard in kwaliteit. Door hoogwaardige geprefabriceerde en vooraf geteste basis componenten, is de Tzerra plus een zorgeloze ketel voor een nog hogere betrouwbaarheid. Gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen.

De revolutionaire in Nederland ontwikkelde én geproduceerde, Tzerra Plus is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.

Extreem klein, groots in prestaties

De Tzerra Plus is een combi ketel voor verwarming en warmwater. Er zijn drie Tzerra plus uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het best bij u past, hangt af van uw woning en hoeveel warm water u verbruikt. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan steld u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Maar of u nu een appatement of vrijstaande woning heeft, Terra Plus s de ketel voor u

Bijna overal te plaatsen

Het grote voordeel van deze Remeha ketel is dat hij bijna overal in huis te plaatsen is. De Tzerra Plus is zo klein dat hij zonodig in een keukenkastje past, in dat ene hoekje onder de trap of in uw badkamer.

Anders en beter

Alle belangrijke technieken zijn géintregeerd in vooraf geteste basis componenten. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum is beperkt. Wanneer de Tzerra Plus service nodig heeft, Kan uw installateur deze door de eenvoudige goed toegankelijke opbouw snel oplossen. En een service melding van de cv ketel kunt u ook aflezen op de iSense of qSense thermostaat.

Remeha Tzerra M 24C PLUS CW3

Remeha Tzerra M 24C PLUS CW3

Plus standaard montage

De Tzerra Plus is een combiketel voor verwarming en warm water die anders is dan andere ketels. Het is de meest compacte en duurzame HR-ketel van Remeha. Een ketel die niet uit vele, losse onderdelen bestaat, maar is opgebouwd uit vier geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten. Dit maakt de Tzerra Plus voordelig in aanschaf, eenvoudiger te onderhouden en minder gevoelig voor slijtage en storingen.

Lees meer
Remeha Tzerra M 28C PLUS CW4

Remeha Tzerra M 28C PLUS CW4

Plus standaard montage

De Tzerra Plus is een combiketel voor verwarming en warm water die anders is dan andere ketels. Het is de meest compacte en duurzame HR-ketel van Remeha. Een ketel die niet uit vele, losse onderdelen bestaat, maar is opgebouwd uit vier geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten. Dit maakt de Tzerra Plus voordelig in aanschaf, eenvoudiger te onderhouden en minder gevoelig voor slijtage en storingen.

Lees meer
Remeha Tzerra M 39C PLUS CW5

Remeha Tzerra M 39C PLUS CW5

Plus standaard montage

De Tzerra Plus is een combiketel voor verwarming en warm water die anders is dan andere ketels. Het is de meest compacte en duurzame HR-ketel van Remeha. Een ketel die niet uit vele, losse onderdelen bestaat, maar is opgebouwd uit vier geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten. Dit maakt de Tzerra Plus voordelig in aanschaf, eenvoudiger te onderhouden en minder gevoelig voor slijtage en storingen.

Lees meer

Remeha iSense modulerende klokthermostaat

Remeha iSense modulerende klokthermostaat met weersafhankelijke regeling

Het grote scherm met een blauw backlight zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Ook tijdens het instellen van de iSense biedt het grote display rust en overzicht. Het grafische gedeelte van het display maakt het mogelijk dat er duidelijke teksten weergegeven kunnen worden, hetgeen resulteert in een snelle gewenning met het toestel en een makkelijke bedieningswijze. Tevens is het instellen, uitlezen en veranderen van klokprogramma’s bijzonder overzichtelijk geworden. U kunt met de iSense het complete klokprogramma van een dag in één keer bekijken.

Remeha iSense modulerende draadloze klokthermostaat met RF module

Het grote scherm met een blauw backlight zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Ook tijdens het instellen van de iSense biedt het grote display rust en overzicht. Het grafische gedeelte van het display maakt het mogelijk dat er duidelijke teksten weergegeven kunnen worden, hetgeen resulteert in een snelle gewenning met het toestel en een makkelijke bedieningswijze. Tevens is het instellen, uitlezen en veranderen van klokprogramma’s bijzonder overzichtelijk geworden. U kunt met de iSense het complete klokprogramma van een dag in één keer bekijken.

 

Belangrijkste kenmerken van de Remeha iSense modulerende draadloze klokthermostaat met RF module

  • Draadloos
  • Overal eenvoudig te plaatsen

Klanten beoordelingen: Wat zeggen klanten over ons.

“een prettig bedrijf dat goed communiceert en vakkundig personeel in dienst heeft.„

“Voor die prijs ook echt all-in .”

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima service en informatie op de website en aan de telefoon. duidelijke en overzichtelijke offerte. Erg vriendelijke en vakbekwame monteur. Blij weer eens een bedrijf tegengekomen te zijn die doen wat ze  zeggen!

“Na het vergelijken van cv-ketel installateurs heb ik gekozen voor Warmtetechniek Alkmaar. Hierbij was niet alleen de prijs bepalend, maar ook de ervaringen van klanten, de nazorg en het duidelijke verhaal. Na afspraak is de oude ketel verwijderd en de nieuwe Intergas HReco cv ketel geplaatst door een zeer vakkundige monteur. De installatie werd uitgebreid getest en na de werkzaamheden werd alles keurig opgeruimd. Kortom vakwerk en geen moment spijt gehad van deze keuze.„
Ronald, Egmond
Ik wil toch even mijn complimenten geven over de wijze waarop de cv ketel is geïnstalleerd. Er is netjes gewerkt. Alles werd verder goed uitgelegd en er werd genoeg tijd genomen voor mijn vragen. Ik zal dan ook zeker Warmtetechniek plus bij mijn vrienden en kennissen die een nieuwe cv-installatie willen aanbevelen.
Lars Veldkamp
Nieuwe CV ketel in de Studio geplaatst door Dennis van WarmteTechniek Plus. Mooie Prijs en echt VAKWERK..! Een aanrader..!
De monteur heeft echt netjes gewerkt. Alles wat er gedaan is werd eerst met mij besproken. De Cv ketel is geplaatst, helemaal naar mijn tevredenheid. Toen de monteur klaar was ook nog wat instructies gekregen over waar ik op letten moest.Ik kan alleen maar zeggen, dat ik zeer tevreden ben over de werkwijze van de monteur en natuurlijk ook het contact met Warmtetechniek Plus Ik zal het bedrijf dan ook zeker aan bevelen aan vrienden en kennissen. Mijn complimenten
Annemiek Vermeulen, Alkmaar
En dan is je ketel stuk, ik was die ochtend vertrokken naar het buitenland en mijn vrouw en mijn 2 kinderen zaten in de kou……. geen warmwater en geen verwarming. De monteur van een ander bedrijf, kwam diezelfde middag nog. Uiteindelijk moest er een nieuwe cv ketel komen want de huidige is te oud en repareren werd te duur. Via mijn neef kreeg ik de naam Warmtetechniek Alkmaar door. Volgende ochtend om 09:00 uur gebeld, zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan, Mijn vrouw heeft foto’s gemaakt van de oude cv ketel en deze via de mail verstuurd. Conclusie: Warmtetechniek Alkmaar was € 300,- goedkoper en veel klantvriendelijker waardoor zij de opdracht mochten uitvoeren. Monteur heeft de ochtend daarop zeer vakkundig de oude gedemonteerd, en de nieuwe gemonteerd er is zelfs een wasmachinekraan aangelegd. Super!
Duncan, Noord-Scharwoude
Contact

Het Werkgebied van WarmteTechniek Plus Omvat:

Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaandam, Beverwijk, Akersloot, Heemskerk, Castricum, Heiloo, IJmuiden, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Middenmeer, Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Purmerend, Edam, Volendam, Monnickendam en Broek in Waterland, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Den Helder.