Onderhoud

Elke cv-ketel, gashaard, luchtverwarming, geiser en mechanisch ventilatiesysteem heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit houdt het toestel in een goede en veilige conditie, bovendien voorkom je hiermee defecten en verleng je de levensduur. Met een onderhoudsabonnement van WarmteTechniek Plus kies je voor meer veiligheid, comfort, zekerheid en minder kosten.

Elk toestel

Voor een gastoestel, wel of niet door ons geïnstalleerd bieden wij de mogelijkheid om tegen een vast laag tarief een onderhoudsabonnement af te sluiten. Dit betekent dat het betreffende toestel één keer per jaar volledig wordt geïnspecteerd en schoongemaakt. Door deze onderhoudscontrole heb je een veilig toestel en word de beoogde levensduur behaald.

Onderhoudsabonnement zonder verplichting

Al onze abonnementen zijn zonder verplichtingen en zijn 12 of 24 maanden geldig na het uitvoeren van de onderhoudsbeurt. Je kan dit geheel vrijblijvend verlengen of stop zetten

Storing

Voor een toestel waar een onderhoudsabonnement op is afgesloten geldt dat er bij een storing of probleem binnen 24 uur een monter bij je is. Dit betekent meestal dat er vaak dezelfde dag al een monteur bij je is.

Stel een vraag

Heb je hulp of advies nodig?

Wij denken graag met je mee en bieden de beste oplossing.
Stel een vraag