Nefit Trendline HRC 25 de nieuwe trend in compacte kwaliteit

Nefit Trendline HRC 25 CW4 met A label pomp

Nefit Trendline HRC 25
Contact

Nefit Trendline HRC 25  met A-label pomp 5,3-22,6 kW CW4

Plus standaard montage

 

De Nefit TrendLine HRC 25 Combi is een combiketel die gemaakt is met het oog op de toekomst. Vooruitlopend op de strengere regelgeving voldoet de Nefit Trendline aan alle voorwaarden op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. De vernieuwde High Speed warmtewisselaar is gemaakt met lastechnieken uit de ruimtevaart. Dit vergroot de precisie en verhoogt de productkwaliteit. De voordelen: hoger rendement, optimale zekerheid, snelle reactie op warmtevraag en lange levensduur.

Met de modulerende A+ pomp, zijn Z-Stream platenwisselaar en zijn standby-verbruik van minder dan 1 watt, voldoet de Nefit TrendLine aan de hoogste eisen voor energiebesparing. Voorzien van een Multi-Gasblok die ook na installatie eenvoudig uit breiden is tot een duurzame hybride combinatie met bijvoorbeeld een Nefit warmtepomp. De vernieuwde intuïtieve software registreert het tappatroon van de gebruiker en optimaliseert de instellingen voor de warmwaterbereiding. Dit verlaagt het energiegebruik en verbetert de comfortbeleving.

De Nefit TrendLine HRC 25 Combi heeft een warmtecapaciteit van 5,3 – 22,6 kW en warm water comfort CW4.

Belangrijkste kenmerken van de Nefit TrendLine II HRC 25 HR Combiketel met A-label pomp 5,3-22,6 kW CW4

 • Nefit TrendLine HRC 25
 • Opgebouwd uit hoogwaardige en duurzame materialen
 • Overal te plaatsen door compacte formaat
 • Intuïtieve Intelligence Plus Software voor optimaal rendement
 • Innovatieve High Speed warmtewisselaar
 • Energiezuinige A+ label pomp
 • 13,5 liter warm water (40°C) per minuut
 • Warmtecapaciteit van 5,3 – 22,6 kW
 • 15 jaar garantie op aluminium warmtewisselaar
 • Geen maandelijkse termijnen
 • Professionele installatie
 • 2e jaar gratis onderhoud
 • Nefit Trendline HRC 25 CW4

 • 24 maanden All-in Garantie
 • 24h Service bij storing of probleem
 • Prijs is echt all-in 100%
 • Altijd snel geleverd
 • Installatie volgens de CV OK norm

Ook verkrijgbaar met Nefit ModuLine Easy slimme thermostaat

Nefit Moduline Easy slimme thermostaat

Nefit Moduline Easy slimme thermostaat

Nefit Easy is de meest bekroonde en slimme thermostaat van Nederland. De thermostaat heeft een stijlvol design dat past in elk interieur en is eenvoudig te bedienen. Door de app op de smartphone is de Easy gemakkelijk op afstand te bedienen. De eco-indicator helpt je om energie te besparen. De Easy maakt inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kun je gemakkelijk zien hoeveel gas er wordt verbruikt voor de verwarming en het warme water. Bij het gebruik van de slimme thermostaat zijn geen batterijen of extra kabels nodig.

Met behulp van de Easy Connect adapter is de slimme thermostaat ook te gebruiken met cv-ketels van andere merken (mits deze zijn voorzien van OpenTherm).

Belangrijke aandachtspunten:

Minimale vereisten voor montage zijn:
– 2-draadsverbinding met cv-toestel
– cv-toestel geschikt voor Nefit Easy (zie www.nefit.nl/easy “Is Easy geschikt voor mij?”)
– internettoegang via WIFI

De routerspecificaties zijn:
– WIFI 802.11 b/g
– DHCP ingeschakeld
– WEP-128, WPA / WPA2 PSK encryptie
– SSID niet verborgen

Geschikte platforms:
– iOS (vanaf 5.1 of hoger)
– Android (2.2, 2.3 of 4.0 en hoger)
– devices met internetbrowser (vanaf HTML 5.1)
– Smart TV: alleen geschikt voor Samsung Smart TV

WarmteTechniek Plus aanbieding gelijk mee bestellen

Spirotech vuilvanger + luchtafscheider

Normale prijs is € 129.00 per stuk  als set € 239.00 je bespaart hiermee € 19,00 bovenop de besparing van € 75,00 per jaar

Spirotech Spirtrap MB 3 vuilvanger

Spirotech vuilvanger

Koopt u een nieuwe cv-ketel? Kies dan ook voor de SpiroTrap MB3 vuilafscheider van Spirotech. Zo zorgt u voor optimale bescherming van kostbare cv-ketel onderdelen en een schone cv-installatie, zodat storing en uitval minder vaak voorkomen. Met de SpiroTrap MB3 vuilafscheider bespaart u tot 7,4% op uw gasverbruik en bespaart u wel tot € 75,- per jaar.

Nieuwe cv ketels moeten voorzien zijn van een energiezuinige A-label pomp. Doordat deze pomp energiezuinig is wordt er een besparing van ongeveer € 75,00 op jaarbasis verwacht. Deze A-label pomp trekt door de ingebouwde magneet wel corrosiedeeltjes aan, wat de levensduur niet ten goede komt.

Niet verplicht, maar wel dringend geadviseerd door de fabrikanten is dan ook een vuilafscheider. Feit is namelijk dat alle nieuwe HR ketels componenten als (A-label) pompen, driewegkleppen en warmtewisselaars hebben welke storingsgevoeliger zijn door vervuiling.

Spirotech Sublieme luchtafscheider

Wanneer lucht niet voldoende uit het installatiewater wordt verwijderd, ontstaan er tal van ongemakken en problemen. Af en toe handmatig ontluchten kan dit niet voorkomen. Spirotech heeft echter het ideale product om zelfs de kleinste luchtbellen uit het installatiewater te verwijderen: de SpiroVent microbellenluchtafscheider. De kern van dit product is de unieke Spirobuis, die circulerende lucht en ingesloten luchtbellen op een bijzonder effectieve manier uit het water haalt.

Spirotech Luchtafscheider

Elbes CO-Stop koolmonoxidemelder met schakelstekker

Elbes CO stop

Elbes CO-Stop koolmonoxidemelder met schakelstekker 230V

CO-STOP, méér dan een koolmonoxidemelder

Voorkom koolmonoxidevergiftiging nu met de nieuwste vinding: de CO-STOP! Dit vernuftig apparaatje geeft bij het detecteren van koolmonoxide – afgekort CO – niet alleen een luid alarm, maar schakelt als enige koolmonoxidemelder tevens de cv-ketel of het gastoestel uit. In tegenstelling tot de meeste koolmonoxidemelders, werkt de CO-STOP op 230 Volt en niet alleen op batterijen.

ONDERSCHEIDEND

Mensen hebben de neiging om bij een alarmsignaal te kijken wat er aan de hand is. Dit kan bij een traditionele melder tot fatale gevolgen leiden. Er komt immers nog steeds koolmonoxide vrij. Bij de CO-STOP niet! Deze schakelt ook de bron uit waarmee de CO-productie wordt gestopt. Hiermee kunnen veel ongevallen voorkomen worden en levens worden gered.

CV-versie met schakelstekker

Deze versie is uitgevoerd met een speciale schakelstekker. De stekker van de CV-ketel wordt in deze schakelstekker gestoken waarna deze in een stopcontact wordt gestoken. Zéér eenvoudige en snelle installatie!!

Bij koolmonoxidedetectie schakelt de CO-STOP de speciale schakelstekker die op dat moment de stroomtoevoer naar de CV-ketel onderbreekt.

Voor bestellen of vragen neem contact met ons op

Contact