De kleinste en meest complete HR-ketel in zijn klasse

Nefit Proline NxT HRC 24 CW3 met A label pomp

Nefit Proline NxT HRC 24
Contact

Nefit Proline NxT HRC 24 HR Combiketel met A-label pomp 5,7-22,8 kW CW3

Plus standaard montage

 

De Nefit ProLine NxT is de kleinste in zijn soort en past overal, ook in een keukenkastje. Hij meet 58 x 35 x 28 cm (hxbxd) en de zijkant mag tegen de muur. Door zijn afmetingen en lage gewicht (19 kg) zijn de plaastingsmogelijkheden ruimer dan van andere ketels. Ook qua onderhoudsgemak wint ProLine NxT het van vergelijkbare toestellen.

Uniek comfort
Ondanks zijn indrukwekkende energieprestaties, bespaart ProLine NxT niet op comfort. Altijd lekker warm in huis en pijlsnel warm water, dankzij de extra intensieve warmteoverdracht. Dat bespaart energie en voorkomt waterverspilling door wachten bij de kraan. Bovendien doet ProLine NxT zijn werk geruisloos.

10 jaar garantie
ProLine heeft zich bewezen als een van de meest betrouwbare toestellen. Nefit geeft bovendien 10 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar, het hart van de ketel en het kostbaarste onderdeel. Verder geldt een onderdelengarantie van twee jaar.

Energiezuinig
ProLine NxT geeft extra hoog rendement op cv en warm water. Met zijn lage standby-verbruik en energiezuinige pomp voldoet het toestel ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen (2015).

Betrouwbaar
Naast een slim ontwerp met hoogwaardige componenten is Nefit ProLine NxT als enige uitgerust met ProActive Plus. Dit systeem bewaakt continu de werking en de veiligheid. Het toestel gaat intelligent om met veel externe oorzaken van storingen, zoals een druppelende kraan of een te lage CV-druk. U heeft er dus geen omkijken naar.

Flexibel
ProLine NxT is standaard geschikt voor onder andere weersafhankelijk regelen, zoneregeling, CV-eBeheer, balansventilatieunits en toepassing in hoogbouwsituaties met collectieve rookgasafvoer (Overdruk-CLV). Verder is ProLine NxT de ideale basis voor combinaties met duurzame systemen, zoals een zonneboiler of warmtepomp. Uiteraard kan ProLine NxT ook achteraf worden uitgebreid met duurzame componenten voor optimale energiebesparing.

Belangrijkste kenmerken van de Nefit Proline NxT HRC 24 HR Combiketel met A-label pomp 5,7-22,8 kW CW3

 • Low energie A pomp 75% zuiniger
 • Sifon ingebouwd in toestel
 • Zeer servicevriendelijk
 • Goed toegankelijk voor service doeleinden
 • Multigasblok, 50% zuiniger en voorbereid op toekomstige gassoorten
 • Jaartaprendement CW3 91,4%
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar
 • OpenTherm aansluiting

Onze Cv ketel Aanbieding is altijd Plus,

 • 24/7 service
 • 2 Jaar All-in garantie
 • 2e jaar gratis onderhoud

Onze Cv ketel aanbieding is altijd zonder,

 • Flauwe vanaf prijs
 • Maandelijkse kosten
 • Verplichtingen of contracten

Onze Cv ketel installatie is altijd Plus,

 • Verwijderen en afvoeren oude cv ketel
 • Aansluitset inclusief expansievat
 • Professionele installatie

Ook verkrijgbaar met Nefit ModuLine Easy slimme thermostaat

Nefit Easy slimme thermostaat

Nefit Moduline Easy slimme thermostaat

Nefit Easy is de meest bekroonde en slimme thermostaat van Nederland. De thermostaat heeft een stijlvol design dat past in elk interieur en is eenvoudig te bedienen. Door de app op de smartphone is de Easy gemakkelijk op afstand te bedienen. De eco-indicator helpt je om energie te besparen. De Easy maakt inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kun je gemakkelijk zien hoeveel gas er wordt verbruikt voor de verwarming en het warme water. Bij het gebruik van de slimme thermostaat zijn geen batterijen of extra kabels nodig.

Met behulp van de Easy Connect adapter is de slimme thermostaat ook te gebruiken met cv-ketels van andere merken (mits deze zijn voorzien van OpenTherm).

Belangrijke aandachtspunten:

Minimale vereisten voor montage zijn:
– 2-draadsverbinding met cv-toestel
– cv-toestel geschikt voor Nefit Easy (zie www.nefit.nl/easy “Is Easy geschikt voor mij?”)
– internettoegang via WIFI

De routerspecificaties zijn:
– WIFI 802.11 b/g
– DHCP ingeschakeld
– WEP-128, WPA / WPA2 PSK encryptie
– SSID niet verborgen

Geschikte platforms:
– iOS (vanaf 5.1 of hoger)
– Android (2.2, 2.3 of 4.0 en hoger)
– devices met internetbrowser (vanaf HTML 5.1)
– Smart TV: alleen geschikt voor Samsung Smart TV

WarmteTechniek Plus aanbieding gelijk mee bestellen

Spirotech vuilvanger + luchtafscheider

Normale prijs is € 149.00 per stuk  als set € 248.00 je bespaart hiermee € 50,00 bovenop de besparing van € 75,00 per jaar

Spirotech Spirotrap MB 3 vuilvanger

Spirotech vuilvanger

Koopt u een nieuwe cv-ketel? Kies dan ook voor de SpiroTrap MB3 vuilafscheider van Spirotech. Zo zorgt u voor optimale bescherming van kostbare cv-ketel onderdelen en een schone cv-installatie, zodat storing en uitval minder vaak voorkomen. Met de SpiroTrap MB3 vuilafscheider bespaart u tot 7,4% op uw gasverbruik en bespaart u wel tot € 75,- per jaar.

Nieuwe cv ketels moeten voorzien zijn van een energiezuinige A-label pomp. Doordat deze pomp energiezuinig is wordt er een besparing van ongeveer € 75,00 op jaarbasis verwacht. Deze A-label pomp trekt door de ingebouwde magneet wel corrosiedeeltjes aan, wat de levensduur niet ten goede komt.

Niet verplicht, maar wel dringend geadviseerd door de fabrikanten is dan ook een vuilafscheider. Feit is namelijk dat alle nieuwe HR ketels componenten als (A-label) pompen, driewegkleppen en warmtewisselaars hebben welke storingsgevoeliger zijn door vervuiling.

Spirotech Sublieme luchtafscheider

Wanneer lucht niet voldoende uit het installatiewater wordt verwijderd, ontstaan er tal van ongemakken en problemen. Af en toe handmatig ontluchten kan dit niet voorkomen. Spirotech heeft echter het ideale product om zelfs de kleinste luchtbellen uit het installatiewater te verwijderen: de SpiroVent microbellenluchtafscheider. De kern van dit product is de unieke Spirobuis, die circulerende lucht en ingesloten luchtbellen op een bijzonder effectieve manier uit het water haalt.

Spirotech luchtafscheider

Elbes CO-Stop koolmonoxidemelder met schakelstekker

Elbes CO stop

Elbes CO-Stop koolmonoxidemelder met schakelstekker 230V

CO-STOP, méér dan een koolmonoxidemelder

Voorkom koolmonoxidevergiftiging nu met de nieuwste vinding: de CO-STOP! Dit vernuftig apparaatje geeft bij het detecteren van koolmonoxide – afgekort CO – niet alleen een luid alarm, maar schakelt als enige koolmonoxidemelder tevens de cv-ketel of het gastoestel uit. In tegenstelling tot de meeste koolmonoxidemelders, werkt de CO-STOP op 230 Volt en niet alleen op batterijen.

ONDERSCHEIDEND

Mensen hebben de neiging om bij een alarmsignaal te kijken wat er aan de hand is. Dit kan bij een traditionele melder tot fatale gevolgen leiden. Er komt immers nog steeds koolmonoxide vrij. Bij de CO-STOP niet! Deze schakelt ook de bron uit waarmee de CO-productie wordt gestopt. Hiermee kunnen veel ongevallen voorkomen worden en levens worden gered.

CV-versie met schakelstekker

Deze versie is uitgevoerd met een speciale schakelstekker. De stekker van de CV-ketel wordt in deze schakelstekker gestoken waarna deze in een stopcontact wordt gestoken. Zéér eenvoudige en snelle installatie!!

Bij koolmonoxidedetectie schakelt de CO-STOP de speciale schakelstekker die op dat moment de stroomtoevoer naar de CV-ketel onderbreekt.

Voor bestellen of vragen neem contact met ons op

Contact