De meest economische keuze voor eigentijds comfort

Nefit Baseline HRC 24 CW3 met A label pomp

De Nefit Baseline HRC 24/ CW3 Nefit ketel Deal
Contact

Nefit BaseLine II HRC 24  met A-label pomp 5,3-22,6 kW CW3

Plus standaard montage

 

De Nefit Baseline II HRC 24/ CW3 is een degelijke combiketel tegen een gunstige prijs. De betrouwbaarheid van het gevestigde merk Nefit levert de basis voor warmte en warm water. Dit toestel heeft een hoog warmtecomfort die traploos moduleert.

De Nefit BaseLine heeft daarnaast ook praktische sifonvul- en ontluchtingsprogramma’s voor de installateur. Tevens is hij voorzien van slimme programma’s om toestelfuncties en componenten te testen. Standaard wordt dit toestel geleverd met 10 jaar garantie op de warmtewisselaar en 2 jaar op de overige onderdelen.

De Nefit Baseline HRC 24/ CW3 heeft een warmtecapaciteit van 5,3 – 22,6 kW en warm water comfort CW3.

Belangrijkste kenmerken van de Nefit BaseLine II HRC 24 Combiketel met A-label pomp 5,3-22,6 kW CW3

 • Nefit BaseLine II HRC 24
 • Zeer stil, dus flexibel te plaatsen
 • Hoog warmtecomfort, moduleert traploos
 • Warmtecapaciteit van 5,3 – 22,6 kW
 • 10 liter warm water (40°C) per minuut
 • 10 jaar garantie op aluminium warmtewisselaar
 • A-label pomp

Onze Cv ketel Aanbieding is altijd Plus,

 • 24/7 service
 • 2 Jaar All-in garantie
 • 2e jaar gratis onderhoud

Onze Cv ketel aanbieding is altijd zonder,

 • Flauwe vanaf prijs
 • Maandelijkse kosten
 • Verplichtingen of contracten

Onze Cv ketel installatie is altijd Plus,

 • Verwijderen en afvoeren oude cv ketel
 • Aansluitset inclusief expansievat
 • Professionele installatie

Ook verkrijgbaar met Nefit ModuLine Easy slimme thermostaat

Nefit Moduline Easy slimme thermostaat

Nefit Moduline Easy slimme thermostaat

Nefit Easy is de meest bekroonde en slimme thermostaat van Nederland. De thermostaat heeft een stijlvol design dat past in elk interieur en is eenvoudig te bedienen. Door de app op de smartphone is de Easy gemakkelijk op afstand te bedienen. De eco-indicator helpt je om energie te besparen. De Easy maakt inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kun je gemakkelijk zien hoeveel gas er wordt verbruikt voor de verwarming en het warme water. Bij het gebruik van de slimme thermostaat zijn geen batterijen of extra kabels nodig.

Met behulp van de Easy Connect adapter is de slimme thermostaat ook te gebruiken met cv-ketels van andere merken (mits deze zijn voorzien van OpenTherm).

Belangrijke aandachtspunten:

Minimale vereisten voor montage zijn:
– 2-draadsverbinding met cv-toestel
– cv-toestel geschikt voor Nefit Easy (zie www.nefit.nl/easy “Is Easy geschikt voor mij?”)
– internettoegang via WIFI

De routerspecificaties zijn:
– WIFI 802.11 b/g
– DHCP ingeschakeld
– WEP-128, WPA / WPA2 PSK encryptie
– SSID niet verborgen

Geschikte platforms:
– iOS (vanaf 5.1 of hoger)
– Android (2.2, 2.3 of 4.0 en hoger)
– devices met internetbrowser (vanaf HTML 5.1)
– Smart TV: alleen geschikt voor Samsung Smart TV

WarmteTechniek Plus aanbieding gelijk mee bestellen

Spirotech vuilvanger + luchtafscheider

Normale prijs is € 149.00 per stuk  als set € 248.00 je bespaart hiermee € 50,00 bovenop de besparing van € 75,00 per jaar

Spirotech Spirotrap MB 3 vuilafscheider

Spirotech vuilvanger

Koopt u een nieuwe cv-ketel? Kies dan ook voor de SpiroTrap MB3 vuilafscheider van Spirotech. Zo zorgt u voor optimale bescherming van kostbare cv-ketel onderdelen en een schone cv-installatie, zodat storing en uitval minder vaak voorkomen. Met de SpiroTrap MB3 vuilafscheider bespaart u tot 7,4% op uw gasverbruik en bespaart u wel tot € 75,- per jaar.

Nieuwe cv ketels moeten voorzien zijn van een energiezuinige A-label pomp. Doordat deze pomp energiezuinig is wordt er een besparing van ongeveer € 75,00 op jaarbasis verwacht. Deze A-label pomp trekt door de ingebouwde magneet wel corrosiedeeltjes aan, wat de levensduur niet ten goede komt.

Niet verplicht, maar wel dringend geadviseerd door de fabrikanten is dan ook een vuilafscheider. Feit is namelijk dat alle nieuwe HR ketels componenten als (A-label) pompen, driewegkleppen en warmtewisselaars hebben welke storingsgevoeliger zijn door vervuiling.

Spirotech Sublieme luchtafscheider

Wanneer lucht niet voldoende uit het installatiewater wordt verwijderd, ontstaan er tal van ongemakken en problemen. Af en toe handmatig ontluchten kan dit niet voorkomen. Spirotech heeft echter het ideale product om zelfs de kleinste luchtbellen uit het installatiewater te verwijderen: de SpiroVent microbellenluchtafscheider. De kern van dit product is de unieke Spirobuis, die circulerende lucht en ingesloten luchtbellen op een bijzonder effectieve manier uit het water haalt.

Spirotech luchtafscheider

Elbes CO-Stop koolmonoxidemelder met schakelstekker

Elbes CO stop

Elbes CO-Stop koolmonoxidemelder met schakelstekker 230V

CO-STOP, méér dan een koolmonoxidemelder

Voorkom koolmonoxidevergiftiging nu met de nieuwste vinding: de CO-STOP! Dit vernuftig apparaatje geeft bij het detecteren van koolmonoxide – afgekort CO – niet alleen een luid alarm, maar schakelt als enige koolmonoxidemelder tevens de cv-ketel of het gastoestel uit. In tegenstelling tot de meeste koolmonoxidemelders, werkt de CO-STOP op 230 Volt en niet alleen op batterijen.

ONDERSCHEIDEND

Mensen hebben de neiging om bij een alarmsignaal te kijken wat er aan de hand is. Dit kan bij een traditionele melder tot fatale gevolgen leiden. Er komt immers nog steeds koolmonoxide vrij. Bij de CO-STOP niet! Deze schakelt ook de bron uit waarmee de CO-productie wordt gestopt. Hiermee kunnen veel ongevallen voorkomen worden en levens worden gered.

CV-versie met schakelstekker

Deze versie is uitgevoerd met een speciale schakelstekker. De stekker van de CV-ketel wordt in deze schakelstekker gestoken waarna deze in een stopcontact wordt gestoken. Zéér eenvoudige en snelle installatie!!

Bij koolmonoxidedetectie schakelt de CO-STOP de speciale schakelstekker die op dat moment de stroomtoevoer naar de CV-ketel onderbreekt.

Voor bestellen of vragen neem contact met ons op

Contact