intergas-logo1

Ben je op zoek naar een Intergas cv- ketel?

Door ons slimme inkoop beleid kunnen wij Intergas Cv ketels plus de professionele installatie ervan aanbieden tegen een scherpe prijs.

Inclusief BTW, standaard montage, 2 jaar volledige garantie.

Plus het 2e jaar gratis onderhoud!

 

Dé beste Intergas cv Ketel-Deal vind je bij WarmteTechniek Plus.

Onze Intergas Cv Ketel-Deals zijn altijd inclusief standaard montage en BTW.

Geen flauwe vanafprijzen of maandelijkse termijnen!

Plus het 2e jaar gratis onderhoud!

Ook zonder service abonnement

kijk! dat zijn nou dé Intergas Ketel-Deals bij WarmteTechniek Plus!

Bij deze prijsstelling zijn we er wel vanuit gegaan dat het gaat om een vervanging van je oude cv ketel en de nieuwe terug komt op dezelfde plaats.

Lees meer

Kombi Kompakt HRE A

Intergas kombi Kompakt HRE Intergas Cv Ketel Deal

Intergas Kombi Kompakt HRE A

De Intergas Kombi-Kompakt HRE A.

In dit moderne, compacte designtoestel bevindt zich de baanbrekende technologie die ‘dubbel HR’ wordt genoemd. Dankzij deze technologie combineert de Intergas HRE A hoog rendement op tapwater met hoog rendement op verwarming.

Royaal in Warmte & Warmwater

Van een cv-ketel verwacht je behaaglijke warmte in je woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in je badkamer en keuken.

De Intergas Kombi Kompakt HRE A zorgt daar als geen ander voor. Welk type voor jou de beste keus is hangt af van je warmte behoefte en het gewenste warmwater comfort.

Dankzij het brede aanbod- je kunt kiezen uit CW3, CW4, en CW5 toestellen- weet je zeker dat Intergas ook voor jou de perfekte HRE-ketel heeft.

Eenvoudig in gebruik & onderhouds-vriendelijk

Als je wilt, gaat alles automatisch

De Intergas Kombi kompakt HRE A is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Bovendien is het toestel voorzien van een zelflerende ECO-comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwater voorziening automatisch in of uit schakelt. Handig als je  ’s nachts of bij langdurige afwezigheid geen warmwater nodig heb. De Intergas Kombi Kompakt HRE A werkt zowel op een aan/uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open-therm protocol.

Onderhoud in een handomdraai

Alle onderdelen van de Intergas Kombi Kompakt HRE A zijn eenvoudig te bereiken. Bovendien is de mantel van de voorzijde te demonteren, zodat het toestel probleemloos in een keukenkastje kan worden geplaatst. Het onderhoud aan een HR ketel was nog nooit zo eenvoudig

Intergas incomfort
Intergas wamtewisselaar

Zuinig met energie & milieubewust

Dubbel hoog rendement

De Intergas Kombi Kompakt is de enige HR-ketel met een hoog rendement op verwarming en een uniek hoog rendement op warmwater. oftewel dubbel HR.Het geheim daarvan schuilt in de unieke gepatendeerde dubbele twee in één warmtewisselaar, die zorgt voor minimalisatie van warmte verlies en een optimale warmte overdracht. Het cv water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Het ongekend hoge rendement van de Intergas HRE A-ketel verzekert u van een zuinige werking,jaar na jaar.

In alle opzichten verantwoord

Dankzij de zuinige werking van de Intergas Kombi Kompakt HRE draagt u ook bij aan de zorg voor het milieu. Door het jaartaprendement tot maar liefst 95,8% wordt het eenvoudiger om te voldoen aan de strenge eisen van de EPN (voor nieuwbouw) of EPBD (voor bestaande bouw). Bovendien voldoen alle Intergas Kombi kompakt HRE-ketels aan de hoogste gaskeurclassificatie voor verwarming (HR 107), warmwater (HRww) en het Gaskeurmilieulabel ‘Schoneverbranding’.

Intergas A label pomp

Intergas kombi kompakt HRE

De Intergas Kombi kompakt HRE is leverbaar in drie comfortklassen: CW3, CW4 en CW5

Intergas kombi-kompakt HRE 24/18 CW3

Plus standaard montage

De Intergas Kombi-Kompakt HRE 24/18 Combi is een betrouwbare combiketel die dankzij zijn innovatieve warmtewisselaar en rookgasaansluiting, optimaal rendement heeft.

Lees meer

Intergas kombi Kompakt HRE 28/24 CW4

Plus standaard montage

De Intergas Kombi-Kompakt HRE 28/24 Combi is een betrouwbare combiketel die dankzij zijn innovatieve warmtewisselaar en rookgasaansluiting, optimaal rendement heeft.

Lees meer

Intergas kombi Kompakt HRE 36/30 CW5

Plus standaard montage

De Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi is een betrouwbare combiketel die dankzij zijn innovatieve warmtewisselaar en rookgasaansluiting, optimaal rendement heeft.

Lees meer

Intergas kombi-kompakt HRE 36/48 CW5

Plus standaard montage

De Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/48 Combi is een betrouwbare combiketel die dankzij zijn innovatieve warmtewisselaar en rookgasaansluiting, optimaal rendement heeft.

Lees meer

Intergas kombi kompakt HReco

Duurzaam verwarmen

Intergas Kombi Kompakt HReco Intergas Cv Ketel Deal

Intergas Kombi Kompakt HReco Meer met Minder!

In de Kombi Kompakt wordt de vertrouwde Kombi Kompakt techniek in zijn meest ultieme vorm toegepast.

Al het goede is bewaard gebleven. Zoals de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak voor gebruiker en installateur en de compacte afmetingen.

De Kombi Kompakt HReco gaat verder

Intergas gebruikt in de Kombi Kompakt HReco uitsluitend hoogstaande, op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen. Met als resultaat: een ongekend economisch werkende HR-ketel die het hoogst haalbare rendement bereikt. Zowel ecologisch als economisch verantwoord, de HReco doet zijn naam eer aan!

Innovatieve Warmtewisselaar en A-label pomp

De Intergas Kombi Kompakt HReco maakt gebruik van de unieke dubbele aluminium twee in één warmtewisselaar. Dit gepatenteerde Intergas Ontwerp zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal worden benut. Het toepassen van deze technologie maakt een driewegklep overbodig.

In de nieuwste generatie van deze unieke warmtewisselaar is de techniek weer verder verbeterd. Door het toepassen van een nieuw warmtelabyrint worden ongekende prestaties gerealiseerd. Met een rendement op warmwater van maar liefst 101,4%* verlegt Intergas de grenzen opnieuw. Het resultaat: een uitzonderlijk zuinige werking jaar na jaar. De betrouwbaarheid van dit cruciale onderdeel wordt onderstreept door een garantie van maar liefst 15 jaar.

A-labelpomp

A-Label pomp

Door het toepassen van een A-Label pomp, welke het opgewarmde water door de cv-installatie circuleert, wordt de energie zuinigheid nog verder verhoogd. Elke keer als er gebruik wordt gemaakt van de verwarming wordt hiervan geprofiteerd, bovendien levert dit een substantiële bijdrage aan hetsparen van het milieu. Kiezen voor de meest ecologische verantwoorde HR-Ketel was nog nooit zo eenvoudig.

Intergas kombi kompakt HReco

Duurzaam verwarmen

De Intergas Kombi kompakt HReco is leverbaar in drie comfortklassen: CW3, CW4 en CW5

Intergas Kombi Kompakt HReco 24 CW3

Plus standaard montage

Intergas Kombi Kompakt HReco 24 CW3 Intergas Cv Ketel Deal

De Intergas Kombi-Kompakt HReco 24 Combi is de doorontwikkelde combiketel uit de Kombi-Kompakt serie van Intergas. De HReco is opgebouwd uit uitsluitend hoogstaande, op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen.

Lees meer

Intergas Kombi Kompakt HReco 30 CW4

Plus standaard montage

Intergas Kombi Kompakt HReco 30 CW4 Intergas Cv Ketel Deal

De Intergas Kombi-Kompakt HReco 30 Combi is de doorontwikkelde combiketel uit de Kombi-Kompakt serie van Intergas. De HReco is opgebouwd uit uitsluitend hoogstaande, op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen.

Lees meer

Intergas Kombi Kompakt HReco 36 CW5

Plus standaard montage

Intergas Kombi Kompakt HReco 36 CW5 Intergas Cv Ketel Deal

De Intergas Kombi-Kompakt HReco 36 Combi is de doorontwikkelde combiketel uit de Kombi-Kompakt serie van Intergas. De HReco is opgebouwd uit uitsluitend hoogstaande, op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen.

Lees meer

Waarom kiezen voor WarmteTechniek Plus

 • Geen flauwe vanaf prijzen

 • Geen maandelijkse kosten

 • 24 maanden volledige garantie

 • Ook zonder service abonnement

 • Geen voorrijkosten

 • 24/7 service

 • 2e jaar gratis onderhoud

 • Geen verplichtingen

 • Vaste lage prijzen

 • Alle prijzen incl.BTW

 • Snelle levering

 • Vakkundige installatie

Klanten beoordelingen: Wat zeggen klanten over ons.

“een prettig bedrijf dat goed communiceert en vakkundig personeel in dienst heeft.„

“Voor die prijs ook echt all-in .”

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima service en informatie op de website en aan de telefoon. duidelijke en overzichtelijke offerte. Erg vriendelijke en vakbekwame monteur. Blij weer eens een bedrijf tegengekomen te zijn die doen wat ze  zeggen!

“Na wat speurwerk en vergelijken van cv-ketel installateurs heb ik gekozen voor Warmtetechniek Alkmaar. Hierbij was niet alleen de zeer concurrerende prijs bepalend, maar ook de ervaringen van klanten, de nazorg en het duidelijke verhaal. Na afspraak is de oude ketel verwijderd en de nieuwe Intergas HReco cv ketel geplaatst door een zeer vakkundige installateur. De installatie werd uitgebreid getest en na de werkzaamheden werd alles keurig opgeruimd. Kortom vakwerk en geen moment spijt gehad van deze keuze.„
Ronald, Egmond
Ik wil toch even mijn complimenten geven over de wijze waarop de cv ketel is geïnstalleerd. Er is ontzettend netjes gewerkt. Verder werd alles goed uitgelegd en er werd genoeg tijd genomen voor mijn vragen. Ik zal dan ook zeker Warmtetechniek plus bij mensen die een nieuwe cv-installatie willen aanbevelen
Lars Veldkamp
Nieuwe CV ketel in de Studio geplaatst door Dennis van WarmteTechniek Plus. Mooie Prijs en echt VAKWERK..! Een aanrader..!
De monteur heeft echt netjes gewerkt. Alles wat er gedaan is werd eerst met mij besproken. De Cv ketel is geplaatst, helemaal naar mijn tevredenheid. Toen de monteur klaar was ook nog wat instructies gekregen over waar ik op moest letten. Toen de monteur weg ging vertelde hij nog , als er wat is of als ik wat te vragen zou hebben, meteen moest bellen. Ik kan alleen maar zeggen, dat ik zeer tevreden ben over de monteur en natuurlijk ook het contact met Warmtetechniek Plus Ik zal het bedrijf dan ook zeker aan bevelen aan vrienden en kennissen. Mijn complimenten
Annemiek Vermeulen, Alkmaar
En dan is je ketel stuk, ik was die ochtend vertrokken naar het buitenland en mijn vrouw en mijn 2 kinderen zaten in de kou……. geen warmwater en geen verwarming. De monteur van een ander bedrijf, kwam diezelfde middag nog. Uiteindelijk moest er een nieuwe cv ketel komen want de huidige is te oud en repareren werd te duur. Via mijn neef kreeg ik de naam Warmtetechniek Alkmaar door. Volgende ochtend om 09:00 uur gebeld, zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan, Mijn vrouw heeft foto’s gemaakt van de oude cv ketel en deze via de mail verstuurd. Conclusie: Warmtetechniek Alkmaar was € 300,- goedkoper en veel klantvriendelijker waardoor zij de opdracht mochten uitvoeren. Monteur heeft de ochtend daarop zeer vakkundig de oude gedemonteerd, en de nieuwe gemonteerd er is zelfs een wasmachinekraan aangelegd. Super!
Duncan, Noord-Scharwoude
Contact

Het Werkgebied van WarmteTechniek Plus Omvat:

Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaandam, Beverwijk, Akersloot, Heemskerk, Castricum, Heiloo, IJmuiden, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Middenmeer, Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Purmerend, Edam, Volendam, Monnickendam en Broek in Waterland, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Den Helder.