Cv ketel installatie

Cv-ketel kopen met installatie

Als ervaren installateur weten wij precies welke Cv-ketel het best geschikt is voor jouw situatie en uiteraard past bij je wensen en het budget. Hierdoor ben je altijd verzekerd van het beste comfort op het gebied van verwarming en warm water. Bovendien zorgen wij voor een professionele en vakkundige installatie.

Vakkundige installatie

Voor een optimale werking en lange levensduur van de nieuwe cv-ketel is het van belang dat deze door een vakkundige installateur word geplaatst. Bovendien krijg je 24 maanden volledige garantie op eventuele gebreken. Wij hebben alles in huis om te zorgen voor een betrouwbare en vakkundige installatie. Door onze ruime ervaring  en kennis is je nieuwe cv-ketel in de meeste gevallen binnen één dag gebruiksklaar. Zo kun je snel weer genieten van een lekkere warme douche en aangename temperatuur in huis!

Offerte aanvragen

Heb je plannen om een nieuwe cv-ketel te kopen inclusief vakkundige installatie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. We maken graag een passende aanbieding voor je.

Wat is een standaard Cv installatie?

Over het algemeen houd een standaard Cv ketel installatie in het vervangen de oude Cv-ketel voor een nieuwe. Hierbij is dan sprake van een standaard installatie.
De benodigde aansluitingen (Een geschikt rookgaskanaal, Een geaard stopcontact en een rioolafvoer) zijn dan al aanwezig.

Is er sprake van meerwerk dan zullen wij dat met je bespreken of aangeven in de offerte.

Zijn alle kosten voor de installatie van de Cv-ketel bij de prijs inbegrepen?

Ja, alle kosten zijn inbegrepen voor een ‘standaard Cv installatie’ van de cv-ketel:

  • Verwijderen en afvoeren oude cv ketel. Monteren van de nieuwe cv ketel.
  • Het monteren van een hoog rendement cv-ketel
  • Aansluiten van de nieuwe cv ketel op bestaande leidingen en rookgas dakdoorvoer of muurdoorvoer.
  • Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen om uw nieuwe cv ketel goed en veilig aan te kunnen aansluiten.
  •  Bij de installatie van uw nieuwe cv ketel wordt altijd het expansievat, overstortventiel, gaskraan, inlaatcombinatie vervangen en monteren we onder of naast de cv ketel een vul en aftapkraan.
  •  Inregelen en afstellen en proefstoken van de cv ketel
  • 2 Jaar volledige garantie.
  • En uiteraard leveren wij de werkplek schoon en gebruiksklaar op.
  • Plus het 2e jaar gratis onderhoud

Hoe gaat het in zijn werk de Cv-ketel installatie?

De Cv-ketel wordt geïnstalleerd op de datum en tijd die afgesproken is.

Hoe lang heb ik garantie op de cv ketel en installatie?

Op de cv ketel en de installatie er van is 2 jaar volledige garantie van toepassing.

Hoe lang duurt de Cv-ketel installatie?

De installatie van de Cv-ketel neemt gemiddeld 6 uur in beslag. Als het nodig is om extra voorzieningen aan te brengen, zoals een nieuwe afvoer voor de rookgassen, kan de cv installatie langer in beslag nemen.

Komen jullie eerst bij mij thuis kijken?

Nee, dat is in de meeste gevallen niet nodig. De nieuwe cv-ketel word op dezelfde plaats gemonteerd als de oude. Je kunt ons  wel helpen door een of meerdere foto’s te maken van de plek waar de cv-ketel hangt. Upload de foto’s via onze website of stuur ze direct met je smartphone naar WarmteTechniek Plus. 

via Whatsapp!  06-82 96 12 96

Hoe koop ik een CV-ketel bij WarmteTechniek Plus

Kies een nieuwe Cv-ketel op een van onze Ketel-Deal pagina’s. Neem contact met ons op omtrent het maken van een afspraak het kan zelfs op zaterdag. Heb je heel veel spoed, omdat je cv-ketel kapot is, bel dan even met ons: 072- 2202297. Dan zoeken we snel naar een oplossing. Dagelijks zijn wij bereikbaar, zeven dagen per week.

WarmteTechniek Plus kies je voor meer veiligheid, comfort, zekerheid en minder kosten.

Stel een vraag

Heb je hulp of advies nodig?

Wij denken graag met je mee en bieden de beste oplossing.
Stel een vraag

Het Werkgebied van WarmteTechniek Plus Omvat:

Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaandam, Beverwijk, Akersloot, Heemskerk, Castricum, Heiloo, IJmuiden, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Middenmeer, Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Purmerend, Edam, Volendam, Monnickendam en Broek in Waterland, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Den Helder.